Защо в търсенето на подаръци да изберем карикатури?

Какво да подарим?

Празниците са прекрасен повод да се съберем с приятелите си или семейството. В известна степен един празник е от особено значение не само за празнуващия, но и за неговите близки. Едва ли има някой, който не би искал да направи максималното, за да накара близък човек да се почувства специален на специална дата? Точно в този ред на мисли обаче няма как да не се спомене, че в стремежа си да зарадваме някого, започва едно велико чудене на тема “подаръци”. Преди празник, Какво да купя за подарък? се превръща от просто въпрос в огромна загадка без решение. Ние от Арт-гифт всъщност знаем решението на този проблем:

Карикатура по снимка!

Карикатура за сватба
Карикатура за сватба

Карикатурите са цветни изображения, с които можем да зарадваме всеки независимо от повода. Една добре направена карикатура е начин да разсмеете някого, като използвате момента и визуално преувеличите неговите характерни черти, любими занимания, спортни развлечения, професионални стремежи и т.н.

Да речем, че винаги сте си представяли родителите си като супер-герои, които цял живот Ви помагат и вечно имат решенията на проблеми, които на първо четене изглеждат неразрешими. Същите тези Ваши родители след 1 седмица имат годишнина, която е много специална за тях, а Вие все още не сте решили как да ги зарадвате. И ето къде идва магията – идеалният подарък, карикатура, на която те са изобразени като СуперМен и Жената Чудо. Страхотно нали?

Това е само пример, но Вие можете да приложите подобна логика, която да използвате за карикатура всеки повод и всеки близък.

Как ние можем да Ви бъдем полезни?

Ние разполагаме с екип от страхотни художници, които бързо могат да превърнат Вашата идея в действителна карикатура. Вие поръчвате, ние рисуваме! Доверете ни се и ще видите как идеите Ви оживяват в цветове и щрихи.

В нашият сайт можете да намерите карикатури за:

 

карикатури колаж
Колаж от карикатури

 

 

 

карикатура за двойка
Карикатура за двойка

А освен това можете да поръчате и карикатура с конкретен брой лица, която да осъществим изцяло по Ваша идея, за какъвто повод желаете.

Нашите карикатури са дигитални и освен като картина, можете да ги получите принтирани на чаша или на тениска изборът е Ваш.

Ние ще направим всичко по силите си, за да останете максимално удовлетворени от поръчката си. Нека празничното настроение започне още от отварянето на подаръците, защото нищо не е по-добър подарък от предизвикването на хиляди усмивки.

За повече информация какво е карикатура и как да се сдобиете с такава, натиснете тук

1 коментар за “Защо в търсенето на подаръци да изберем карикатури?

  1. […] Защо карикатурата е идеален подарък за всеки повод? Разберете сега! […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *