Скреч карти

СКРЕЧ КАРТИ ОТ ART GIFT

Картографирайте най-интересните места и приключения от цял свят с помощта на незаменимите скреч карти.

Те са страхотен подарък за любителите на пътешествията и чудесен начин да опознаете света докато се забавлявате и един различен начин Вашето дете да научи най-интересните забележителности на света.

Това е иновативен начин да отбележите вече посетените от Вас места, както и да откриете нови и интересни дестинации. Скреч картата е практична, интересна и забавна комбинация за запазване на Вашите незабравими и вълнуващи пътешествия. Скреч картата също така може да бъде и един много подходящ и оригинален начин за  декорация на вашия офис или дом. Благодарение на картата всеки път, когато погледнете изтритото място ще си спомняте за Вашите вълнуващи мигове и преживявания, като тя Ви напомня къде сте били и какво ново и полезно сте научили.

Изтъркайте горният слой на страните, които сте посетили и създайте свой собствен архив на Вашите пътешествия. След всяко изтрито кътче ще откриете разнообразни, любопитни и интересни цветове и факти.

Скреч карта е подходящ подарък за:

ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК ОТ ART GIFT

Онлайн магазин за избрани бутикови подаръци подбрани от нашия екип за най-изтънчените клиенти. Поръчайте стилен и оригинален подарък.

Приятно пазаруване с нас!