Карикатури

ПРОФЕСИОНАЛНО ИЗРАБОТВАНЕ НА КАРИКАТУРА ПО СНИМКА

Карикатура по снимка е оригинален и уникален подарък за всякакъв повод. Нашата карикатуристка пресъздава лица дигитално или пастелно в портрет с много положителен заряд. Рисуването по вашите идеи става като посочите интересите на човека.

Карикатура нарисувано по снимка или дигитално направена тя е професионално изработена, който ще остави дълъг спомен във вашите близки и приятели. За да бъде положителен интересен шаржа е желателно да измислите някоя весела или смешна ситуация, в която си представяте Вие или запомняща ситуация в която в бил човека, който искате да изненадате.

Ако не се сещате за подходяща ситуация или момент, може да посочите информация за човека като: хоби, любим спорт, професия, интересни занимания, любими предмети, характерно облекло, специално място което е посетил или иска да посети. С ваша помощ Ние ще Ви помогнем с дизайнерски идеи да зарадваме човека с оригинална карикатура. Необходими са няколко снимки с добро качество и ясно изразено лице за пресъздаването на уникален сюжет.

Карикатура е подходящ подарък за:

ИЗБЕРЕТЕ ОРИГИНАЛЕН ПОДАРЪК КАРИКАТУРА ОТ ART GIFT

Онлайн магазин за избрани бутикови подаръци подбрани от нашия екип за най-изтънчените клиенти. Поръчайте стилен и оригинален подарък

Приятно пазаруване с нас!