Перфектната снимка за карикатура

Коя е перфектната снимка за карикатура?

  • Изпратете ни голяма и ясна снимка на лицето. Няма проблем, ако гледа малко вляво или надясно, но е много трудно да рисуваме, ако погледа е нагоре или надолу.

  • Увеличете мащаба на избраната от Вас снимка за карикатура. Все още ли е ясно лицето? Ако не е ясно, няма да е ясно и за нас.

  • Можете ли да разберете цвета на окото на човека, а на косата? Ако Вие не можете да ги различите, ние също не можем.

  • Ако изпратите две снимки с две различни прически, моля, кажете ни коя прическа желаете.

  • Струва си да отделите малко време, да изберете голяма, ясна снимка, която улавя добре обекта. След това ще получите голяма, ясна карикатура, която наистина изглежда като човека на снимката!

Размазана снимка при приближаване затруднява изключително много карикатуристра. Използвайте голяма, ясна снимка на лицето.

Две снимки в една карикатура

  • Не забравяйте, че ако искате да съберете двама души в една персонална карикатура, не е нужно да ни изпращате снимки на двамата заедно! Просто изпратете най-добрите индивидуални снимки, които имате. Ние знаем как да ги комбинираме в цветно произведение на изкуството!

  • Не е желателно да изпращате снимки в цял ръст – има известна полза, тъй като виждаме стила на обличане и позата на субекта, но често пъти размерът и разделителната способност на главата са компрометирани. По-добре е да откриете индивидуална портретна снимка на всеки субект, ако е възможно.

  • Ние правим всичко възможно да работим с всяка снимка. Знаем, че не е лесно да намерите перфектни портрети на себе си или на близките си. Дори нашите художници се борят с това. Ще направим най-доброто, което можем, с това, което изпращате, освен ако знаем, че това е невъзможно.

Намирането на правилната снимка за карикатура е най-трудната част от правенето на поръчка. Вероятно, ако преминете през профила си във Facebook или друга галерия за социално споделяне, ще се появи съвсем скорошна снимка, която би била подходяща.

2 коментара за “Перфектната снимка за карикатура

  1. […] представа какви трябва да бъдат снимките, прочетете тази статия), ако имате желание да се добавят конкретни детайли, […]

  2. […] Изберете снимките, които ще използвате. Те трябва да бъдат с високо качество и ясно да се вижда лицето на тях. За по-подробна информация относно подбор на снимките, вижте тази статия. […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *