Как лесно да измисляме оригинални идеи за карикатура?

В търсенето на идеи за карикатура ни се иска да бъдем много оригинални и интересни, но рано или късно всеки се изчерпва. Ние Ви предлагаме алгоритъм, който да Ви помага в търсенето на уникалната идея.
Преди да преминем към стъпките е нужно да споменем, че всяка карикатура е персонализирана и се рисува специално за даден човек, така че може би ще се налага да разглеждате алгоритъма всеки път преди да поръчате карикатура.

Стъпка 1: Изберете тема

Първата стъпка в създаването на оригинална идея е изборът на тема. Как правилно да я изберем? Отделете си една минута и напишете без много да мислите всичко, което ви хрумва когато чуете името на човекът, за когото е карикатурата. След това отделете само това, което би Ви свършило работа.

Ето така би трябвало да изглежда Вашето набързо написано листче за идеи за карикатура на приятел:

как да подготвим идеи за карикатура

След като вече сме отхвърлили излишните думи и сме оставили тези, които ни вършат работа, можем да подредим идеята:

“Искам моят приятел да бъде изобразен рошав, на спрял мотор в пясъка, със свалена каска, до краката му рошаво кученце, а на заден фон пирамидите.” 

Разбира се, това е само пример, Вие можете да подредите Вашата идея както Ви харесва.

Стъпка 2: Снимки

Изберете снимките, които ще използвате. Те трябва да бъдат с високо качество и ясно да се вижда лицето на тях. За по-подробна информация относно подбор на снимките, вижте тази статия.

Стъпка 3: Характерни чертиКарикатура парти

Помислете за чертите на лицето, които бихте искали да преувеличите. Нашият съвет е да заложите на забележителни черти в лицето на човека. Например, ако той има малки уши, направете ги още по-малки, ако има големи устни – удебелете ги още.
Освен детайлите на лицето обмислете и детайлите на тялото, които са Ви нужни, за да осъществите идеята си. Това включва дрехи, аксесоари и всичко, което бихте искали да добавим.

Стъпка 4: Свържете се с нас

Свържете се с нас, за да осъществите поръчката си. Изпратете ни имейл с ясно обяснена идея и прикачени снимки, за по-подробна информация относно поръчването на карикатури при нас, вижте тук.

При нужда от съдействие нашият екип е насреща!

 

Вижте още: Защо в търсенето на подаръци да изберем карикатури?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *