5 повода, на които да подарим карикатура

Какво да подарим за …?

Това е често задаван въпрос, който понякога остава без решение. За да избегнем такива проблеми направихме списък с 5-те повода, за които една карикатура за подарък е перфектното решение.

карикатура за подарък за рожден ден

Рожден Ден

Рождения ден е най-специалният ден в годината за мнозинството от хора, поради тази причина на този ден и подаръците трябва да бъдат много специални. Какво обаче да подарим на човек който си има всичко? Защо не доза хумор? Карикатурата е страхотен начин да оставим забавен спомен на някого навръх празника му. Използвайте хобитата на рожденика, за цветна хумористична рисунка, която ще го забавлява дълго след повода.

 

карикатура подарък за дипломиранеДипломиране

След години наред училище или университет, човек има нужда от забавление. Нашата задача е да измислим подарък за този човек, който да допринесе за забавлението. Следвайки същата логика, половината от гостите на такъв празник подаряват запалки, бутилки уиски, тези без идеи подаряват пари. Ние Ви предлагаме да изберете карикатура за подарък на абитуриент/абсолвент. Изобразете го със смешната шапка и тога или пък нарисувайте един поглед към бъдещето, Вие избирате как да разсмеете гордостта на семейството.

 

Сватбакарикатура подарък за сватба

Сватбата е един страхотен повод, известен още като групово подаряване на сервизи, тенджери и тигани. А не е ли по-добре да направим оригинален подарък? Нашият екип предлага страхотни карикатури за подарък именно за сватба. Подарете миг забавление преди да изпратите двама младоженци право в битовизма.

 

карикатура за подарък за годишнинаГодишнина

Вече 10 години заедно! Как да ги зарадваме като са препълнили дома си с всякакви вещи? Защо да не подходим хумористично и не нарисуваме нея с чехъл в ръка, а него свит на дивана? Казват, че малко смях е способен да излекува дори тежко болните, ето защо ние вярваме, че с хумор можем да оправим всички малки проблеми, които могат да се появят в едно ежедневие.

 

Имен ДенЗабавни карикатури

За българите именият ден е толкова важен колкото и рождения. Това е така, защото в миналото българите понякога не са знаели кога са родени, но със сигурност са знаели на кой светец са кръстени. Защо да изберем именно карикатура за подарък за този празник? Отговорът е прост, всички останали вече са изкупили всички възможни видове аксесоари за вино и сега е Вашият момент да блеснете с оригиналност.

 

Защо карикатурата е идеален подарък за всеки повод? Разберете сега!

1 коментар за “5 повода, на които да подарим карикатура

  1. […] Вижте още: 5 повода, на които да подарим карикатура […]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

X