Топ 10 подаръци за Сватба

В тази статия Топ 10 подаръци за Сватба ще откриете различни, оригинални творчески предложения за подаръци за Сватба, които ще оставят дълъг спомен.подаръци за сватба

Идеи за Подаръци за Сватба

Накарайте всички да се усмихват с тези 10 предложения за оригинални и адаптивни подаръци, някои от които ръчно изработени от професионалисти сватбени подаръка.

Трябва да Ви призная, че избирането на сватбен подарък, ще затрудни доста хора. В тази статия Топ 10 подаръци за Сватба, ще намерите различни от типичните подаръци за сватба, предложения ни, ще впечатлят и улеснят избирането на сватбен подарък.

Улеснете избирането на подарък за Сватба с Топ 10 подаръци за Сватба

Предложения подбрани така, че да се откроят от останалите подаръци. Всеки предпочита да направят подарък по лесния начин, без да полагат усилия да изберат атрактивен запомнящ подарък за сватба. Най-често подарявания подарък е плик с пари за подарък.

Какво бихте подарили на двойка, която буквално си има всичко необходимо. За тези от Вас, които не са намерили отговор за подарък, прочетете и разгледайте статия разполагаща с уникални ръчно изработени сватбени подаръци, създадени от хора с опит.

Карикатура – Сватбен подарък 

Уникален сватбен подарък – Особено подходящ подарък е за хората, които си имат всичко. Наша карикатуристка пресъздава лицата портретно и с много положителен заряд. Рисуваме по вашите идеи за човека – неговата работа, хоби, интересни занимания, любими предмети, характерно облекло, специално място, където е бил или иска да отиде и т.н.

карикатуракарикатура

Пастелна Карикатура по снимка три лица

Забавният елемент в карикатурата идва от остроумно създадения от вас сюжет съобразено с младоженците.

карикатура

Направете поръчката си толкова нестандартна, колкото пожелаете. На практика възможностите са неограничени, затова развихрете въображението си. Крайният резултат зависи изцяло от вашите желания.

Луксозен комплект прибори за хранене

Персонализирано предложение за подарък за сватба за бъдещи щастливи моменти. Това е подарък, който ще бъде показван и използван години напред. Комплект за 6 човека от 24 части изработен от високо качествена неръждаема стомана.

прибори за хранене

Табла за сервиране

Подарък, които ще остави незабравими спомени във всяко семейство. Поднесете закуска в леглото и направете деня си още по-романтичен.

Масичката за легло е удобна, както за сервиране на хранене в леглото, така и за поднасяне на любимото питие.

табла за сервиране

Таблите за спалня са прекрасен подарък за семейства, млади двойки и хора, които обичат домашния уют.

Глобус бар настолен

Изключителен външен дизайн – репродукция на континентите на света, вътрешен дизайн –  репродукция на ренесансови сцени. Снабдено с подвижни крачета с колелца за удобно придвижване.

Глобус бар Глобус бар

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В Глобуса могат да се съхраняват 3 бутилки и около 6 чаши.

КОМПЛЕКТ 2 ЧАШИ +2 ЧИНИЙКИ

Висококачествен комплект за младоженци в стилна елегантна подаръчна кутия. Подарък допълващ любовта към двама влюбени за спомен. Подходящи за сервиране на чай и кафе.

сервиз за двама

Шоколадов букет вечна любов

Изискан букет, допълнение към всеки подарък. С този букет казва всичко с поднасянето му – разкошни червени рози с шоколадова  сърцевина, аранжирани във форма на сърце. Цветята са изработени ръчно, от цветна крепирана хартия и са аранжирани и декорирани с внимание и усет към детайла.

Букет с бонбони Букет от бонбони

Намирането на перфектния подарък е по-лесно в www.art-gift.bg Изберете уникален и красив подарък за Сватба, който ще допълни младоженците в техния семеен живот. Накарайте ги да си спомнят за техния сватбен ден години напред.

С етикети ,,,,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *